Криминал | Николаев, 8 Октября, 2024

На Миколаївщині чоловік пограбував жінку, вихопивши її телефон

Свежие новости: На Миколаївщині чоловік пограбував жінку, вихопивши її телефон

Поліцейські Миколаївського району затримали 40-річного жителя Веснянської сільської громади, якого підозрюють у пограбуванні 34-річної мешканки Нечаянської громади.

Про це повідомляє ГУ поліції в Миколаївської області.

"Вчора, 7 жовтня, до відділення поліції № 5 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від 34-річної жительки Нечаянської громади про те, що її пограбували. Зі слів заявниці, зловмисником є колишній колега, який приїхав до неї з пропозицією разом провести дозвілля. Однак, отримавши відмову, вихопив з її рук мобільний телефон та втік", - йдеться у повідомленні.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам, фахівці управління кримінального аналізу обласної поліції швидко встановили місцезнаходження підозрюваного.

Його затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже оголосили підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України — «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости