Криминал | 8 Февраля, 2024

На Івано-Франківщині натовпом побили жінку з донькою: думали, що вона «здасть» чоловіків ТЦК

Свежие новости: На Івано-Франківщині натовпом побили жінку з донькою: думали, що вона «здасть» чоловіків ТЦК

У селі Космач на Івано-Франківщині місцеві жителі заблокували автомобіль жінки з 6-річною дочкою та побили їх, вважаючи, що жінка приїхала шпигувати за їхніми чоловіками, щоб «здати» їхньому військкомату.

Про це потерпіла Іванна Ванджурак розповіла на своїй сторінці у  Facebook .

За словами жінки, після нападу у неї діагностовано струс мозку, а у доньки – забій носа.

Іванна Ванджурак розповіла, що їхала поштою у Космачі. У центрі села машину зупинив натовп розлючених жінок. За словами потерпілої, деякі з них були п'яні, у них були палиці, биті, різні металеві "штуки". Після розмови та перевірки телефону потерпілого натовп спочатку відпустив жінку.

" Я їм пояснила, що їду з дитиною на нову пошту, і що я місцева із сусіднього села, вони з наїздом сказали, щоб я показала свій телефон, чи не знімала їх я, я відразу взяла в руки телефон і одній жінці все показала, вона побачила що там нічого немає і сказала ну нехай їде, поки їде… І тут вони мене з горем навпіл відпустили, хоча рух був на дорозі сильно перекритий цим натовпом… ”, – розповіла Іванна.

Однак, коли жінка вже поверталася з пошти тією самою дорогою, її автомобіль знову зупинили і почали говорити, що вона - "навідниця" військкомату.

Всі ці люди просто їдуть на мою машину, я встигла замкнути двері, і відчинила вікно, і кілька людей почали мене знову запитувати хто я така, що я точно не місцева, тому що вони мене не знають, і що я навідниця військкома !! Що я приїхала до них у село здавати їх і здавати їх чоловіків… І це було вже з криками, з погрозами та матами в мій бік сказано… І тут почалося пекло. почали витягувати мене через вікно, виривати мені волосся і вирвали ключі з машини, вони хотіли всіма способами витягнути мене з машини, я почала кричати, що в машині дитина сподівалася на хоч якусь людяність, але одна жінка запхала биту у вікно і дала в голову дитині, тоді як інша мене тримала за волосся і я нічого просто нічого не могла зробити ”, - розповіла вона подробиці нападу.

За словами жінки, потім звідкись взялися дві її знайомі та односельчанки. Вона впустила їх у машину, одна взяла дитину на руки і почала прикривати собою, інша допомагала вибратися з рук натовпу.

Потім вони якось відчинили з мого боку двері і хотіли мене витягнути, я навіть уявити не можу, щоб тоді було. В один момент один чоловік закричав, що все сюди, це не та машина, яка нам потрібна була, ми поплутали І ззаду приїхала інша машина і вони, так би мовити, переключилися на ту машину ", - зазначила Ванджурак.

У свою чергу, правоохоронці  повідомляють  про відкрите кримінальне виробництво.

Поліція опитала потерпілих. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України" , - йдеться у повідомленні.

Дитина, яка зазнала побиття жінки Фото/Facebook: Іваночка Ванджурак / ©

Побиття жінки на Франківщині Фото/Facebook: Іваночка Ванджурак / ©

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости