Криминал | Баштанка, 5 Августа, 2019

На Баштанщині зловмисник пограбував неповнолітнього хлопця із застосуванням насилля

Свежие новости: На Баштанщині зловмисник пограбував неповнолітнього хлопця із застосуванням насилля

Баштанською місцевою прокуратурою забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 18-річного жителя Казанківського району,  який у червні минулого року пограбував неповнолітнього хлопця із застосуванням насилля. 

Про це повідомляє Баштанська місцева прокуратура.

Відтак, зловмисник, бажаючи легкої наживи, на вулиці підбіг до 16-річного хлопця та, вдаривши його, вихопив мобільний телефон, зникнувши з місця вчинення злочину.

У судовому засіданні обвинувачений, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі, визнав свою вину.

Завдяки належному процесуальному керівництву та якісному підтриманню публічного обвинувачення  Казанківський районний суд  визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.186 КК України та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Як правило, грабіжники «полюють» на мобільні телефони в руках потенційних жертв, жіночі ювелірні прикраси та сумочки, тобто на ті речі, якими найлегше заволодіти, пробігаючи повз людину. Найчастіше жертвами пограбувань стають підлітки, жінки, літні люди. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости