Политика | Вознесенск, 6 Декабря, 2019

Міський голова Віталій Луков провів «осінню зустріч» на мікрорайоні «Пряме»

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков провів «осінню зустріч» на мікрорайоні «Пряме»

4 грудня міський голова Віталій Луков завітав до мікрорайону «Пряме» й зустрівся з місцевими жителями в рамках щорічної кампанії «осінніх зустрічей». Такі заходи покликані налагодити стійкий діалог між владою та громадою. Завдяки «зустрічам» мешканці мають змогу донести безпосередньо до керівництва усі проблеми, що накопичились за рік, вказати на недоліки роботи комунальних служб, актуалізувати ще не вирішені складнощі.

Як і на попередніх цьогорічних зустрічах, очільник громади розповідав присутнім про бюджет громади на прикладі корови. Ця алегорія допомагає легше зрозуміти сутність складних професійних фінансових термінів. Порівняння обране не випадково. Корова в українському дворі - це завжди була ознака працьовитості й успішності родини.

Після міні-лекції про бюджет, будь-хто з присутніх мав змогу задати питання міському голові, що їх цікавили. Питання стосувались нового графіку маршрутних перевезень, транспортування дорогами мікрорайону вантажівками будівельних матеріалів для будівництва чергової сонячної електростанції, отримання земельних ділянок для сільського господарства, вартості водопостачання, вивозу сміття, деяких питань роботи лікарні.

Наступні осінні зустрічі відбудуться за наступним графіком:

- 09 грудня 2019 року о 17:00 в ЗОШ № 8 (вул. Сухомлинського, 8);

- 10 грудня 2019 року о 17:00 в ЗОШ № 10 (провул. Костенка, 1).

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты