Общество | Вознесенск, 10 Октября, 2019

Міський голова Віталій Луков провів офіційний прийом жителів громади

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков провів офіційний прийом жителів громади

10 жовтня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 7 звернень від мешканців Територіальної громади Вознесенська.

Представники громадської організації чорнобильців звернулися до очільника громади з проханням надати їм земельні ділянки для ведення сільського господарства, які знаходяться на території села Новогригорівка. Віталій Луков відповів, що земельні ділянки наразі проходять процедуру оформлення. Лише після цього буде сенс говорити про виділення земельних ділянок. Але, в першу чергу, земля надаватиметься жителям Новогригорівки, які мають на це право.

,

Подружжя, яке наразі знаходиться в скрутному фінансовому становищі, просило надати посильну допомогу на ремонт свого помешкання. Чоловік має інвалідність, тому сім’я не має високих доходів і дійсно потребує підтримки. Міський голова надав доручення заступнику за завідуванням надати людям максимально можливу допомогу.

Громадський активіст звернувся до очільника громади за роз’ясненнями стосовно вводу в експлуатацію комп’ютерного томографа. Віталій Луков надав максимально розгорнуту відповідь щодо цього питання й повідомив, що наразі розглядається можливість його тестового запуску. Також міський голова висловив сподівання про повноцінне введення в експлуатацію комп’ютерного томографа вже найближчим часом.

Інші звернення стосувалися ремонту тротуару до одного з дитячих садків міста та конфліктів із сусідами.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости