Общество | Снигиревка, 14 Января, 2022

Освітяни Снігурівщини отримали 8 додаткових ноутбуків

Свежие новости: Освітяни Снігурівщини отримали 8 додаткових ноутбуків

У четвер, 13 січня 2022 року, Снігурівський міський голова Інна Бойко разом з першим заступником голови Миколаївської обласної ради Володимиром Фроленко та депутатом Баштанської районної ради Костянтином Завірюхіним передали 8 ноутбуків директорам Снігурівської гімназії ім.Т.Г.Шевченка, Снігурівської ЗОШ І-ІІІ-ступенів, Першотравневої ЗОШ та Павлівського НВК.

За словами Володимира Фроленка, дані ноутбуки були придбані за рахунок заощаджених коштів в ході проведених тендерних закупівель у рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації “Ноутбук кожному вчителю” і були розподілені по громадам області, 8 з яких було направлено на Снігурівську ОТГ.

«Це дуже приємний подарунок для наших вчителів, враховуючи той неоціненний вклад і високий рівень знань, які вони дають своїм учням. З новою комп’ютерною технікою освітяни матимуть можливість надавати більш якісні освітні послуги, а це – найголовніше завдання, що стоїть перед педагогами», – відмітила очільниця громади Інна Бойко.

Нагадаємо, що напередодні Новорічних свят Снігурівський міський голова Інна Бойко вручила директорам закладів загальної середньої освіти Снігурівської міської територіальної громади ноутбуки. На умовах співфінансування з бюджету громади було виділено майже 100 000грн для закупівлі 49 ноутбуків, які вже було передано освітянам.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости