Политика | Вознесенск, 29 Декабря, 2017

Міський голова провів черговий прийом громадян

Свежие новости: Міський голова провів черговий прийом громадян

У четвер, 28 грудня, міський голова провів останній в цьому році офіційний прийом громадян, на який завітало двоє мешканців міста.

Про це повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Чоловік, який наразі знаходиться у скрутному становищі, а мати – тяжко хвора, просив допомоги щодо пошуку роботи. Віталій Луков запропонував декілька варіантів виходу із скрутного становища та надав доручення своєму заступнику, який має більш детально розглянути це питання та знайти оптимальне рішення проблеми.

Жінка, яка проживає у приватному секторі, звернулась до міського голови з проханням вирішити питання, яке стосується оформлення документів на власне майно. Будинок, в якому проживає мешканка, розділено між двома власниками, але адреса одна. Нині жінка хоче продати свою частину будинку та переїхати на нове місце проживання. Тому вона просить посприяти в документальному оформленні розділу будинку на дві адреси. Міський голова надав доручення щодо організації наради з цього приводу із представниками усіх відповідних відділів, які займаються оформленням документів.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости