Общество | 26 Марта, 2020

Місцеві жителі про ситуацію в селі Колінківці, де зафіксовано найбільшу кількість хворих на коронавірус

Свежие новости: Місцеві жителі про ситуацію в селі Колінківці, де зафіксовано найбільшу кількість хворих на коронавірус

"Люди панікують, та через паніку стають ворогами", — повідомила місцева жителька

У селі Колінківці 20 березня ввели особливий режим в’їзду та виїзду. Адже в селі зафіксовано найбільшу кількість в області хворих на коронавірус - 11 осіб. Яка ситуація у населеному пункті? Чи проводять дезінфекцію, чи є паніка серед населення - журналісту "Чернівецького променя" розповіла місцева жителька.

На даний час все добре, про нові захворювання не чути. Плітки, що поширюються мережею Інтернет: «у кожній другій хаті кашляють» - це повна нісенітниця та неправдива інформація, - розповіла місцева жителька.

Також повідомляє, що проводять заходи дезінфекції, в’їзди та виїзди перекриті, люди панікують.

Багато осіб наразі паплюжать наше село і висловлюються досить некоректно. У такий складний для нас час замість підтримки ми отримуємо образи та звинувачування у наш бік, - наголосила жителька Колінківців.

  • Читайте більше на нашому Telegram-каналі. Приєднатися до нього можна ТУТ

У населений пункт можна завозити тільки харчові продукти та медикаменти. Жителям дозволено виїжджати за межі цих населених пунктів лише у невідкладних справах – якщо потрібна медична допомога або ж на роботу в установи, які забезпечують життєдіяльність інших міст та сіл.

Джерело: promin.cv.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты