Политика | 25 Ноября, 2022

Міністр оборони Британії порівняв зимове спорядження ЗСУ та окупаційної армії і заявив, що більшість досвідчених військових Росії вже мертві

Свежие новости: Міністр оборони Британії порівняв зимове спорядження ЗСУ та окупаційної армії і заявив, що більшість досвідчених військових Росії вже мертві

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес повідомив, що в інтересах добре екіпірованих на зиму ЗСУ продовжуватиме контрнаступ на позиції російських окупантів у холодний період, враховуючи погане спорядження та втрати армії росії.

Як передає The Daily Beast, про це Уоллес сказав на базі британської армії на півдні Англії, де тренуються українські бійці.

Глава Міноборони нагадав, що Сили оборони України мають 300 тисяч одиниць зимового спорядження від міжнародної спільноти.

«З огляду на перевагу, яка є в українців у навчанні та як їхній особовий склад порівняно з деморалізованими, погано навченими та екіпірованими росіянами, на користь України було б зберегти протягом зими набраний темп», - сказав Воллес.

За його словами, таку пораду він дав би своїм українським колегам, з якими розмовляє майже щотижня .

У той же час міністр зазначив, що в курсі ситуації зі спорядженням мобілізованих росіян.

«Нещодавно було розгорнуто російську частину без їжі, шкарпеток і з невеликою кількістю зброї. Це катастрофа для людини, яка йде в поля... Масштаби росіяни мають, але вони – не дуже. Ну, більшість із тих, хто був добрим (військовослужбовцем, – ред), – мертві», – сказав він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты