Политика | Николаев, 13 Июля, 2022

«Миколаївську область бомбять щодня»: Кім виступив на конференції «Азіатське лідерство»

Свежие новости: «Миколаївську область бомбять щодня»: Кім виступив на конференції «Азіатське лідерство»

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів на Конференції «Азіатське лідерство» про наслідки російської агресії у Миколаївській області.

У середу, 13 липня, він виступив у режимі онлайн на Конференції «Азіатське лідерство», що відбулася в Сеулі.

У ході конференції глава області презентував присутнім наслідки російської військової агресії у Миколаївській області.

«Миколаївську область бомбять щодня. Щодня хтось втрачає свій будинок, майно чи бізнес. Хтось втрачає друзів чи родичів. Наші діти звикають до звуків вибухів, якими російські окупанти крадуть у них дитинство», - сказав він.

Віталій Кім розповів, що до 24 лютого Миколаївщина була потужним логістичним хабом та потужним аграрним сектором.

«Наразі наші порти зруйновані, повідомлення з морем закрито. І ми не можемо продати зерно. Ми будували нові дороги, нові лікарні, школи та сади. Тепер цей процес припинено через війну. Багато знищено російськими військами», - зазначив Віталій Кім.

Також начальник Миколаївської ВВ поінформував, що наразі в області пошкоджено чи зруйновано понад 7 тисяч об'єктів цивільного призначення.

Віталій Кім акцентував на тому, що сьогодні допомога світової спільноти є надзвичайно важливою для всієї України. Технічний прогрес Кореї може принести велику користь у відновленні наших зруйнованих міст.

Ми щодня боремося за нашу свободу, але війна для нас обчислюється не днями, а жертвами російської агресії в нашій країні. Першочергово Україні для перемоги потрібна зброя, і ми сподіваємось отримати цю підтримку», - підсумував він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты