Общество | Николаев, 18 Мая, 2018

Миколаївські аграрії взяли участь у найбільшій виставці харчової галузі в Центральній та Східній Європі

Свежие новости: Миколаївські аграрії взяли участь у найбільшій виставці харчової галузі в Центральній та Східній Європі

 

З 8 по 10 травня фахівці Миколаївської облдержадміністрації, Регіональної торгово-промислової палати області, аграрії Миколаївщини взяли участь у міжнародній виставці POLAGRA  FOOD 2018, яка проходила у місті Познань під патронатом Міністерства сільського господарства Республіки Польща.

POLAGRA FOOD - це найбільша виставка харчової галузі в Центральній та Східній Європі, яка надає учасникам можливості дізнатися про нові тенденції ринку харчових продуктів, встановити нові ділові контакти та підписати довгострокові контракти, надихнутися новими ідеями та перейняти досвід міжнародних спеціалістів галузі.

Цьогорічна виставка зібрала  понад 250 експонентів з 20 країн світу.

Від Миколаївської області  у виставці взяли участь представники  фермерського господарства «Владам» та директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації Васильєва Марина.

В урочистому відкритті «Polagra Food» взяли участь Міністр сільського господарства і продовольства Кшистов Юргель та президент Міжнародної ярмарки Пшемислав Трава.

Під час роботи виставки відбулися зустрічі з президентом  Польської торгової палати Анджеем Лейко, почесним консулом України в місті Познань Вітольдом Хоровським та представником міжнародної компанії Interlegal.

Виставка проходила в рамках проекту Міжнародного Торгового Центру «Сприяння виходу МСП плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості».

Активно співпрацюють з проектом Миколаївська облдержадміністрація,  Регіональна торгово-промислова палата області та аграрні підприємства Миколаївщини: ФГ «Владам»,       ТОВ «С-Росток», ФГ «Сонячний Сад»,  ФГ «Роботько»,  ТОВ «Агросервіс», «Зелений Гай».

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты