Криминал | Николаев, 26 Сентября, 2023

Миколаївська поліція шукає вандалів, які пошкодили пам’ятник українським воїнам, та свідків злочину

Свежие новости: Миколаївська поліція шукає вандалів, які пошкодили пам’ятник українським воїнам, та свідків злочину

На Миколаївщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження пам’ятного знаку українським воїнам, які загинули у війні проти окупантів.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, що йдеться про пам’ятник в Миколаївському районі (між Максимівкою і Киселівкою). Він був встановлений в пам’ять про воїнів Віктора Іньшина та Василя Горяна.

Поліцейські задокументували пошкодження передньої частини пам’ятного знаку. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 297 Кримінального кодексу України (“Наруга над могилою, що призвела до осквернення та руйнування місць поховань військовослужбовців ЗСУ”). Поліція встановлює причетних до злочину.

“Звертаємось до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини злочину, повідомити її до відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції за адресою: Миколаїв, вулиця Новозаводська, 10А, або за телефонами (063) 316-79-08, 102”, - написали в поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости