Общество | Николаев, 7 Августа, 2019

Миколаївщина готується до масштабних навчальних зборів з резервістами та військовозобов’язаними

Свежие новости: Миколаївщина готується до масштабних навчальних зборів з резервістами та військовозобов’язаними

6 серпня на базі Миколаївської обласної державної адміністрації відбулася спільна нарада, метою якої було взаємодія між органами державної влади та військовими комісаріатами Миколаївської області щодо проведення навчальних зборів з резервістами та військовозобов’язаними, які призначені на формування підрозділів окремої бригади територіальної оборони.

Захід пройшов за ініціативи військового комісара Миколаївського ОВК полковника Сергія Іванова, за участю першого заступника голови Миколаївської ОДА, посадових осіб Миколаївського ОВК, військових комісарів районних (міських) військових комісаріатів, голів міських та районних державних адміністрацій.

Відкриваючи нараду заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділу Миколаївського ОВК наголосив на тому, що проведення навчальних зборів потребує відповідальності та належної організації на всіх рівнях. «Це наймасштабніші збори для Миколаївської області. Раніше ми зазвичай приймали лише кілька сотень резервістів. Нині йдеться про тисячі, яких швидко потрібно поставити на всі види забезпечення, переодягнути, нагодувати та встигнути виплатити матеріальні кошти. Для нас це новий досвід. Тому необхідно з усією відповідальністю підійти до питання комплектування бригади територіальної оборони» - акцентував полковник Віталій Куліш.

Виконуючий обов’язки голови Миколаївської ОДА В’ячеслав Бонь зазначив «Наша головна задача – це виробити єдині погляди на порядок підготовки та ведення територіальної оборони та підвищити злагодженість у роботі штабів територіальної оборони, рівень взаємодії між органами державної влади та органами військового управління».

Підводячи підсумки роботи полковник Віталій Куліш виразив подяку представникам органів державної влади за конструктивний діалог та підтримку у вирішення нагальних питань.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости