Общество | Вознесенск, 12 Апреля, 2019

Представники виконавчих органів міської ради обговорили завдання та терміни їх виконання для покращення індексу спроможності громади

Свежие новости: Представники виконавчих органів міської ради обговорили завдання та терміни їх виконання для покращення індексу спроможності громади

10 квітня за ініціативи міського голови Віталія Лукова відбулася нарада щодо участі Вознесенської громади у Програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development).

«Головне, щоб кожен з нас розумів що це за програма, для чого нам брати в ній участь та як зробити максимум для того, щоб вона стала дійсно результативною для громади», - розпочав очільник громади.

Заступник міського голови Денис Хімій звернув увагу на Дорожню карту спроможності територіальної громади та допомогу, яку отримають жителі для розвитку та покрашення життя у Вознесенську, селах Новогригорівка та Ракове.

«Спільно з фахівцями DOBREнапрацювали бачення нашої карти спроможності. На старті маємо 32 бали – один із найвищих показників. Але є куди рухатися, адже максимальна кількість балів 100. Громадам, які покажуть найкращий прогрес індексу спроможності, DOBRE зможе надати додаткове фінансування по завершенню програми в кінці 2020 – на початку 2021 років», - зауважив Денис Володимирович.

Отже, в Дорожній карті виписані чіткі завдання для кожного керівника окремого напряму та терміни їх виконання. Серед завдань є: завершення розробки Стратегії розвитку Вознесенської територіальної громади, удосконалення інформаційного інтернет-порталу міста Вознесенська з урахуванням приєднаних сіл Новогригорівка та Ракове, розробка Програми розвитку малого та середнього бізнесу, затвердження Статуту територіальної громади, заповнення наявних вакансій в органах місцевого самоврядування тощо.

Представник громадської організації «Агентство економічного розвитку» та депутат міської ради Вікторія Савчук наголосила на тому, що продовжується соціологічне опитування мешканців щодо задоволеності проживання в громаді. Тож просимо вознесенців поставитися до інтервюерів з розумінням та наголошуємо, що анкетування жодним чином не стосується передвиборчої агітації кандидатів в Президенти України!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты