Политика | Николаев, 29 Ноября, 2023

«Миколаївоблтеплоенерго» пояснило, чому батареї містян недостатньо гарячі

Свежие новости: «Миколаївоблтеплоенерго» пояснило, чому батареї містян недостатньо гарячі

На ОКП "Миколаїоблтеплоенерго" пояснили, що через потепління знизили температуру теплоносія, який подається в будинки абонентів.

Про це йде мова у повідомленні підприємства.

"З потеплінням на вулиці маємо звернення від споживачів щодо недостатнього гарячих батарей в будинках. Чому ж батареї недостатньо гарячі - пояснюємо. Сьогодні на вулиці температура повітря складає +9 градусів за Цельсієм. Подача теплоносія підприємством здійснюється відповідно до затверджених виконкомом ММР температурних графіків, зважаючи на температуру зовнішнього повітря", - зазначили в "Миколаївоблтеплоенерго".

На об'єктах теплопостачання підприємства це відбувається в автоматичному режимі, без будь-якого втручання зовні, додали там.

"Варто розуміти, що температура подачі теплоносія при +9 градусах буде відрізнятися від температури при -9 і т.д. Тож ваші опалювальні прилади зі зниженням температури зовнішнього повітря ставатимуть теплішими", - резюмували на ОКП.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты