Общество | Николаев, 31 Июля, 2020

"Миколаївоблтеплоенерго" готується до початку опалювального сезону

Свежие новости:

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» продовжує здійснювати підготовку об’єктів до роботи в опалювальний період 2020/2021 рр. Щоденно у міжопалювальний період фахівці підприємства здійснюють та перевіряють готовність об’єктів ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» до роботи в зимових умовах наступного опалювального сезону.

Наразі фактично підготовлено 64 котельні зі 101. Також проведено гідравлічні випробування на понад 168 кілометрах теплових мереж (у двотрубному обчисленні) із 228. З них - більше 1 км трубопроводів замінено, на решті проводиться поточний ремонт.

Триває заміна трубопроводів за адресою: проспект Богоявленський, 42. Там наразі завершується укладання труби діаметром 159 мм. Загальна довжина – близько 100 м.

Ведуться роботи по заміні труб поблизу будинку за адресою: вул. Молодогвардійська, 57а. Мережі було передано на баланс підприємства від ЖЕКу у вкрай поганому стані, тому зараз, незважаючи на усі труднощі, в тому числі й фінансові, підприємство докладає усіх зусиль, аби в зимовий період мешканці навколишніх будинків були з теплом, а пориви не траплялися.

Також у планах заміна транзитної труби за адресою вул. Паркова, 1, яка подає тепло до будинків № 1, 3, 3а та 5.

Крім того, на місцевій котельні у цьому мікрорайоні ведуться роботи з установки 2 нових котлів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости