Общество | Николаев, 6 Января, 2024

Миколаївців попередили про можливе обмеження руху на дорогах

Свежие новости: Миколаївців попередили про можливе обмеження руху на дорогах

Через погіршення погодних умов з 7 по 9 січня, розпочне роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Він працюватиме цілодобово, повідомили в Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.

Як відомо, на території Миколаївської області з 7 по 9 січня погіршаться погодні умови. Синоптики прогнозують утворення снігового покриву до 15 сантиметрів.

Вдень 7 січня та протягом доби 8 січня в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях очікується значний сніг — до 10-20 сантиметрів. У Кіровоградській та Дніпропетровській областях — до 30 сантиметрів. 

В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях синоптики прогнозують значні опади — дощ, який переходитиме у сніг. Також буде ожеледь і налипання мокрого снігу. 

Сильні пориви вітру очікуються в східних і південних областях — до 15-20 м/с, будуть хуртовини, снігові замети. На більшості доріг — ожеледиця.

Упродовж 7-9 січня з півночі на південь очікується значне зниження нічної температури до 13-20° морозу (на Чернігівщині та Сумщині до 19-25° морозу), у південній частині до 7-15° морозу.

 
Що очікується на автошляхах:

Негода може призвести до ускладнень руху на дорогах та необхідності їх перекриття або часткового обмеження руху для того, щоб розчистити сніг. 

Такі обмеження можуть бути введені на основних дорогах:

  • М-05 Київ-Одеса; 
  • М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине;
  • М-13 Кропивницький-Платонове;
  • М-22 Полтава-Олександрія;
  • Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь;
  • Н-11 Дніпро-Миколаїв;
  • Н-24 Благовіщенське-Миколаїв;
  • Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка та на інших основних маршрутах, зважаючи на ситуацію. 

«Водіїв просимо в ці дні не планувати поїздок, якщо вони не термінові. У разі, якщо ви все ж виїжджаєте на дороги, беріть із собою ланцюги протиковзання на колеса та додаткове пальне. Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, які є вздовж державних доріг», — зазначили в агенстві відновлення.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами державного значення можна звертайтись на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты