Общество | Николаев, 4 Сентября, 2019

Миколаїв посилює оборону: командування перевірило готовність до провокацій

Свежие новости: Миколаїв посилює оборону: командування перевірило готовність до провокацій

Сьогодні, 4 вересня, командувач Сухопутних Військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Сирський перевірив стан територіальної оборони у місті Миколаїв та області.

Про це повідомили у прес-службі СВ ЗСУ.

Під час поїздки Миколаївщиною він зустрівся із заступником командувача військ оперативного командування «Південь» з територіальної оборони. Генерал-майор Броніслав Жуковський доповів про порядок проведення зборів резервістів, яких нещодавно призвали до 123-ї бригади, та окремих батальйонів територіальної оборони на 10-денне навчання.

Окрему увагу командувач Сухопутних Військ звернув на захист військового аеродрому, який зміцнили, посиливши штатний підрозділ охорони бійцями територіальної оборони.
Сирський особисто оглянув навчальні точки, на яких резервісти відпрацьовують завдання з організації пропускного режиму, патрулювання прилеглої до об’єкту території. 

Також командувач Сухопутних Військ ЗС України оглянув координаційний пункт з забезпечення оперативного розгортання військ, однією з функцій якого є організація спільного патрулювання залізниці міста Миколаїв. Після цього перевірив, як відпрацьовуються питання з охорони залізничного вокзалу та під’їзних шляхів, а також спільні патрулювання підрозділів територіальної оборони, Військової служби правопорядку та Нацполіції.

Під час відвідування Миколаївської ОДА генерал-лейтенант Олександр Сирський провів зустріч з першим заступником голови облдержадміністрації В’ячеславом Бонем. Разом вони обговорили організацію охорони та оборони Миколаївської ОДА від потенційних загроз, а також забезпечення її надійного функціонування у випадку надзвичайних ситуацій.

Під час навчань у Миколаїві підрозділи тероборони взяли під посилену охорону автомобільний міст через річку Інгул та разом з підрозділами поліції, Національної гвардії та прикордонниками організували несення служби на блокпостах. Олександр Сирський відзначив злагодженість дій підрозділів резервістів, які в режимі реального часу відпрацьовують різнопланові завдання із оборони важливих об’єктів військової та цивільної інфраструктури.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости