Политика | Николаев, 24 Февраля, 2023

Миколаєву потрібна нова схема теплопостачання міста, — Логвинов

Свежие новости: Миколаєву потрібна нова схема теплопостачання міста, — Логвинов

«Миколаївоблтеплоенерго» звернулося до мера Олександра Сенкевича з проханням створити робочу групу з розробки нової схеми теплопостачання міста.

Про це розповів директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов у програмі «Діалог».

За його словами, зараз у місті проводять переключення абонентів між «Миколаївською ТЕЦ» та «Миколаївоблтеплоенерго», проте для ефективної роботи необхідно мати точну схему теплопостачання міста.

— Восени ми приватно переключили Херсонське шосе до нас, там збудовано нову котельню. Є для того, щоб поняття, як кого і куди перемикати нам потрібна нормальна схема теплопостачання міста, її потрібно розробити з урахуванням генерації, теплотрас, з урахуванням додаткових перемичок між нами. І ТЕЦ чи приватними котельнями. Коли ми говоримо про теплопостачання міста, то ми забуваємо про дуже серйозний момент, у нас є дахові котельні, які не перебувають у власності «Миколаївоблтеплоенерго», таких 35 штук. Ці котельні також могли постраждати від солоної води, хтось заливав очищену воду, а хтось солону і це також проблематика, — вважає Микола Логвінов.

Він повідомив, що вже направлено листа до міської ради з пропозицією розпочати розробку відповідної схеми.

— Ми звернулися до міського голови, щоби утворилася група з розробки нової схеми теплопостачання, і тоді можна буде говорити, кого і куди перепідключати, — додав він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты