Общество | Южноукраинск, 13 Октября, 2017

«Ми повинні поважати наших захисників і робити все можливе для них», - звернення депутата Григоряна

Свежие новости: «Ми повинні поважати наших захисників і робити все можливе для них», - звернення депутата Григоряна «Ми повинні поважати наших захисників і робити все можливе для них», - звернення депутата Григоряна

Ерік Григорян, який є депутатом Южноукраїнської міської ради, звернувся до міського голови В.Пароконного з проханням закласти в бюджет м.Южноукраїнська на наступний 2018 рік кошти в сумі 10 млн. на придбання житла для воїнів АТО на вторинному ринку.

Про це  повідомляє прес-служба депутата з посиланням на його сторінку у Facebook.

Необхідність в такому зверненні, як пояснює депутат міської ради, була викликана подіями на останній сесії, коли депутати не захотіли голосувати за те, щоб припинити договір оренди комунального майна, яке використовується під приватний отель, та вирішити житлове питання атовців.

Читайте также: Депутаты Южноукраинска решили забирать помещения у предпринимателей для АТОшников постепенно

В Южноукраинске воинам АТО отказали в жилье

Читайте также: «Вместо квартир – гостиница. Кардинальных изменений в жилищном вопросе АТОшникам не стоит ожидать», - депутат Эрик Григорян по поводу минувшей сессии

Депутаты Южноукраинска не решили вопрос жилья для воинов АТО за счёт местной гостиницы

«Наші захисники, які ризикуючи своїм життям, захищають нас, повинні мати належні умови для життя. І ми повинні робити для них все можливе, щоб забезпечити це», - прокоментував своє звернення Ерік Григорян.

 

Читайте также: Чергове фіаско южноукраїнського депутата Горностая – об’єднання громад не відбулося

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости