Общество | Южноукраинск, 13 Октября, 2017

Відбулась чергова робоча зустріч з розробниками програмного забезпечення в КЗ «ЮМЛ»

Свежие новости: Відбулась чергова робоча зустріч з розробниками програмного забезпечення в КЗ «ЮМЛ»

12.10.2017 в місті Южноукраїнську відбулась чергова робоча зустріч з розробниками програмного забезпечення в КЗ «ЮМЛ», за участю першого заступника Ганни  Мустяци, депутатів Южноукраїнської міської ради Олени Захарової та Вадима Узунова, представників департаменту соціальних питань та охорони здоров’я, фінансового управління та комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».

Як повідомлялось раніше, впровадження новітнього програмного продукту дасть змогу пацієнтам спростити процедуру запису на прийом до лікаря, що тим самим зніме навантаження на самих лікарів.

Також спеціальна, так звана «соціальна картка» (медична) стане в нагоді пільговим категоріям населення міста, оскільки служитиме знижкою для проїзду у міському транспорті та дачних перевезеннях.  

По закінченню зустрічі було прийнято рішення про початок запровадження вищезазначеного програмного забезпечення в комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня». 

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты