Политика | Снигиревка, 1 Января, 2023

Мешканці Снігурівки залишилися без світла через дерево, яке обірвало лінію електромережі

Свежие новости: Мешканці Снігурівки залишилися без світла через дерево, яке обірвало лінію електромережі

У неділю, 1 січня, мешканці Снігурівки залишилися без світла через дерево, яке при падінні обірвало лінію електромережі. Його спиляли невстановлені особи.

Про це повідомляє «Миколаївобленерго».

«Недбалість невстановлених осіб стала причиною знеструмлення Снігурівщини. У світловий день, 1 січня, вдалося встановити причину знеструмлення території. При огляді повітряних ліній «в полях» було виявлено обрив проводів, а поруч із ними - дерево, що цей обрив спричинило. Судячи з картини на місці, невідомі особи напередодні пиляли дерева, та одне з них впало прямісінько на повітряну лінію електропередачі. Лінію, що ми відновили близько місяця тому. Між повідомити про скоєне чи втекти, полишивши жителів Снігурівки та декількох сіл навколо без електропостачання в новорічну ніч, ці люди, на жаль, обрали останній варіант», - йде мова у повідомленні.

Ремонтна бригада компанії вже на місці, відновлення потребує залучення спецтехніки, «та хлопці налаштовані якнайшвидше усунути обрив та відновити електроживлення Снігурівщини».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты