Политика | Николаев, 1 Января, 2023

З перших днів року миколаївські комунальники вийшли на роботу допомогати долати наслідки обстрілів

Свежие новости: З перших днів року миколаївські комунальники вийшли на роботу допомогати долати наслідки обстрілів

Бригади комунального підприємства «ЕЛУ автодоріг» вийшли на роботи по ліквідації наслідків від прильотів ворожих ракет в Миколаєві 1 січня.

Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у Telegram.

«Перший день Нового року та перший виїзд  бригади ЕЛУ автодоріг по ліквідації наслідків від прильотів ворожих ракет. Все швидко приберемо та полагодимо!», - пишуть комунальники.

— На щастя, там не пошкоджене дорожнє полотно, тому комунальники прибирають уламки, каміння та землю з проїжджої частини. Також полагодити потрібно буде частину дорожнього огородження. Усім містом дякуємо вам за працю, - коментує роботи Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Окрім цього, як повідомляє Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич сьогодні адміністрація Корабельного району та КП «Пілот» видають жителям всі необхідні будівельні матеріали, щоб першочергово закрити вцілілі будинки: плівка, брезент, ОСБ-плити.

Завтра будівельні бригади виїдуть на місце і допоможуть людям зашити вікна ОСБ-плитами, полагодити, де це можливо, стропильні системи та накрити дахи брезентом.

Також місто організує вивіз великогабаритного сміття та уламків.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты