Общество | Вознесенск, 7 Сентября, 2017

Мешканці міста звертаються по допомогу до Віталія Лукова

Свежие новости: Мешканці міста звертаються по допомогу до Віталія Лукова

7 вересня на черговий офіційний прийом до міського голови Віталія Лукова зареєструвалося 8 мешканців міста.

Голова ОСББ «Промінь» звернувся з проханням фінансової допомоги на повну заміну внутрішньої системи електропостачання їхнього будинку. Багатоповерховий будинок не газифікований, а втрати електроенергії, у зв’язку з застарілою системою електропостачання, дуже великі. Проект, який розроблявся кілька років тому, вже не відповідає новим державно-будівельним нормам та й ціна питання, відповідно, зросла. Очільник міста зазначив, що допомога може бути виділена тільки за умови співфінансування мешканців будинку (не менше 20% від загальної вартості робіт). Також зателефонував до голови Вознесенської міської громадської організації «Агентство економічного розвитку» Сергія Аверкова, який надає консультації головам ОСББ щодо ефективного функціонування та з інших питань діяльності цих об’єднань. До кінця місяця відбудеться зустріч з головами ОСББ та представниками ГО «Агентство економічного розвитку», на якій будуть розглянуті найактуальніші питання об’єднань та ефективні способи їх вирішення.

У колишнього вихованця Віктора Куцепалова є бажання поновити роботу тренажерної зали на громадських засадах, в якій займався та виховував підростаюче покоління спортсменів покійний видатний вознесенець. Віталій Луков повідомив, що приміщення планується передати на баланс Центру дитячої та юнацької творчості задля розміщення там гуртка з туризму або велоспорту.

Мешканка гуртожитку, що знаходиться по вул. Київській 239, хоче переселитись у більшу кімнату, яка вивільняється найближчим часом. Жінка проживає з сином-підлітком, який потребує індивідуального простору для відпочинку та навчання. З цього питання міський голова проконсультувався з спеціалістом Управління комунальної власності ВМР.

Пенсіонерки, які проживають на мікрорайоні Болгарка, звернулись з проханням допомогти із забезпеченням їх дровами для опалення будинку. Інші звернення стосувалися матеріальної допомоги на лікування.

Усі звернення громадян були зафіксовані в картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфону: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости