Общество | Снигиревка, 7 Сентября, 2017

ФОТО: На Снігурівщині розпочалися навчання з територіальної оборони

Свежие новости: ФОТО: На Снігурівщині розпочалися навчання з територіальної оборони

Сьогодні, 7 вересня почалися 10-денні військові навчання з територіальної оборони. Про це повідомили в прес-службі Снігурівської райдержадміністрації.

Зараз снігурівчани прибувають до військового комісаріату, отримують військову форму і готуються до відправки на полігон Національної Гвардії.

Підготовка на полігоні триватиме один тиждень, після чого наші земляки повернуться до Снігурівки, де будуть виконувати завдання оборони важливих об’єктів.

В ході командно-штабних навчань на практиці будуть відпрацьовуватись виконання завдань територіальної оборони на пунктах в’їзду – виїзду (блок-постах), охорони та оборони важливих об’єктів, забезпечення функціонування органів державної влади тощо. Заплановані заняття з різних видів військової підготовки: інженерної, спеціальної, вогневої, тактичної. Керівниками занять та інструкторами призначені досвідчені військовослужбовці, у тому числі і з бойовим досвідом, набутим у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты