Политика | Вознесенск, 7 Февраля, 2020

Мер Вознесенська запросив громадськість до обговорення пропозицій комунальних підприємств на підвищення тарифів – зустріч призначено на наступний вівторок

Свежие новости: Мер Вознесенська запросив громадськість до обговорення пропозицій комунальних підприємств на підвищення тарифів – зустріч призначено на наступний вівторок

Сьогодні, 7 лютого, міський голова Вознесенська Віталій Луков вчергове звернувся до вознесенської громади з пропозицією долучитися до обговорення пропозицій комунальних підприємств – міського водоканалу та ТОВ «БОС», щодо підвищення тарифів на постачання води та її відведення.

Також мер Вознесенська зазначив, що рішення виконкому про підвищення тарифів, прийняте наприкінці минулого року, як і обіцяв учора, відмінив.

Відео звернення було опубліковане на офіційній сторінці В. Лукова у Фейсбуці.

«Шановні вознесенці, анонсований вчора мною процес розпочато, рішення виконкому прийнято, тарифи на воду та водовідведення у Вознесенську зупинено і повернуто на рівень грудня 2019 року. У вівторок на 16 годину запрошую робочу групу та всіх бажаючих до продовження обговорення тарифної політики і пропозицій, наданих комунальними підприємствами щодо нових тарифів. Я думаю, що тут не варто ще щось добавляти. Ми вас чекаємо у вівторок, 11 лютого, о 16 годині в малому залі виконавчого комітету», - повідомив очільник Вознесенська.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Також Віталій Дмитрович розповів, де і коли можна ознайомитися з розрахунками, раніше наданими міськводоканалом та ТОВ «БОС»:

«З документами і розрахунками, які подають комунальні підприємства, можна ознайомитися сьогодні, у понеділок, у вівторок в першій половині дня в комунальних підприємствах, в управлінні комунальної власності виконавчого комітету міської ради та в загальному відділі виконавчого комітету Вознесенської міської ради».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты