Политика | Николаев, 11 Декабря, 2022

Мер Миколаєва просить городян тримати в секреті відновлення подачі прісної води

Свежие новости: Мер Миколаєва просить городян тримати в секреті відновлення подачі прісної води

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич закликав городян якнайдовше тримати в секреті інформацію про відновлення поставок прісної води, коли фахівці водоканалу полагодять станцію водозабору.

Про це Олександр Сенкевич сказав у ефірі національного телемарафону.

"Я хотів би звернутися до миколаївців. Навіть коли вони відчують, що вода в трубах перестала бути солоною, щоб вони не робили з цього великої радості, бо росіяни знову щось удивлять. Як можна довше треба тримати цю інформацію в секреті" , - сказав Сенкевич.

Станом на 10 грудня фахівці "Миколаївводоканалу" відновили усі пошкоджені ділянки трубопроводу із річки Дніпро. Однак, щоб запустити прісну воду до Миколаєва, потрібно полагодити станцію водозабору, яка розташована поблизу Херсона.

"По-перше, станцію знеструмлено через проблеми з електроенергією в Херсоні. По-друге, росіяни, коли зрозуміли, що ми відремонтували труби, розбомбили нашу станцію водозабору, тому ми чекаємо на підключення туди електроенергії і намагатимемося реанімувати її, щоб запустити воду ", - сказав Сенкевич.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости