Политика | 18 Августа, 2016

Ляшко требует отставки Луценко

Свежие новости: Ляшко требует отставки Луценко

На своей странице Facebook лидер парламентской фракции Радикальной партии Олег Ляшко написал:

"Луценко має бути відправлений у відставку з посади генпрокурора. Обійнявши в абсолютно аморальний спосіб цю посаду - ходив-клянчив усіх лідерів фракцій, щоб під нього змінили закон! - Луценко не знищує корумповану прокурорську годівницю, а, навпаки, поставив її на службу собі і владі. Останні силові протистояння з НАБУ, постановочне для преси захоплення головного офісу Прикордонної служби (у воюючій країні!) свідчать про повну неадекватність Луценка, зловживання службовим становищем заради самопіару. А залучивши собі в захисники старого корупціонера Шокіна, Луценко продемонстрував усій країні, що справжнє його завдання - перешкоджання реальній боротьбі з корупцією в Україні. Те саме робив і Шокін. Бо реальна боротьба з корупцією, а не її імітація, має починатися з влади, яка поставила Луценка генпрокурором, і з корумпованих прокурорів, яких Луценко зараз покриває. 

Вимагаю від Президента Порошенка внести до парламенту подання про звільнення Луценка з посади генпрокурора. Якщо не буде подання Президента, фракція Радикальної партії з початку роботи нової сесії Ради розпочне збір необхідних 150 підписів за відставку генпрокурора. Досить дискредитувати Україну перед усім світом!"

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости