Политика | 1 Декабря, 2022

Кубракова призначили міністром з відновлення України

Свежие новости: Кубракова призначили міністром з відновлення України

Олександра Кубракова призначили на посаду Віце-прем'єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Серед сфер відповідальності Кубракова будуть інфраструктура та регіональний розвиток, що дозволить більш системно підійти до планування процесу відновлення України.

«Посада Віце-прем'єр-міністра – важливий сигнал і суспільству, і нашим партнерам, що відновлення вже сьогодні є нашим пріоритетом, і що відновлення треба розпочинати зараз. Об'єднання міністерств інфраструктури та розвитку громад та територій також дозволить покращити координацію у питаннях відновлення постраждалих від війни регіонів та походження найскладнішої в нашій історії зими», - додав Шмагаль.

Прем'єр-міністр нагадав, що Олександр Кубраков 1,5 року пропрацював міністром інфраструктури, тому вважає, що той розуміє наявні та майбутні виклики.

«Працюємо разом для перемоги та оновлення України», - наголосив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты