Культура | Вознесенск, 16 Марта, 2017

«Країна ФМ» здобула на конкурсі ФМ частоту Вознесенська

Свежие новости: «Країна ФМ» здобула на конкурсі ФМ частоту Вознесенська

 

16 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки форматного конкурсу на українське музичне радіо, оголошеного 14 грудня 2016 року.

Читайте также: Конкурс на ФМ-радіо частоту Вознесенська, пройде 16 березня 2017р., претенденти на частоту

Основним переможцем конкурсу стала радіомережа «Країна ФМ» (ПрАТ «Радіокомпанія Гала»), яка здобула 15 частот із 16, виставлених на конкурс: 5 частот в обласних центрах (Кропивницький, Миколаїв, Полтава, Суми, Хмельницький) і 10 у великих районних центрах (Біла Церква, Нікополь, Павлоград, Бердянськ, Мелітополь, Вознесенськ, Лубни, Жашків, Умань, Прилуки). Таким чином, мережа «Країни ФМ» розширилася до 26 міст, у тому числі 14 обласних центрів. Також «Країна ФМ» має ліцензії на Сімферополь, Донецьк і Луганськ, але там мовлення відсутнє з об’єктивних причин.

Одну частоту в місті Луцьку здобула нова радіостанція Radio1.ua (ТОВ «ТРК Українське музичне мовлення»), яка дотепер мовила лише в інтернеті і претендувала на сім частот у цьому конкурсі.

 

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты