Политика | Веселиново, 13 Июля, 2019

Ерік Григорян: Проблемні питання веселинівців ми дуже швидко вирішимо на державному рівні

Свежие новости: Ерік Григорян: Проблемні питання веселинівців ми дуже швидко вирішимо на державному рівні

Сьогодні кандидат в народні депутати по 131 округу відвідав Веселинівщину, де зустрівся з жителями смт Веселинове та сусіднього села Миколаївка.

Веселинівці поділилися з Еріком Григоряном своїми наболілими проблемами. Мова йшла, зокрема, про стан водопроводу у населених пунктах району, освітлення, розбитих доріг та недостатньої підтримки культурної галузі на місцевому рівні.

Читайте также: Довірені особи – майбутні помічники депутата. Команда Григоряна на 131 окрузі

У самому Веселиновому вода до будинків місцевих жителів подається, але з великими перешкодами. Насоси, що перекачують акву, дуже старі, їх встановлювали ще за радянських часів. І цей факт сьогодні перетворює подачу води на лотерею: чекати чи ні, а це призводить до цілої низки незручностей. Поговорили й про недостатнє освітлення вулиць населених пунктів й необхідність термінового ремонту дорожнього полотна .

Читайте также: Геннадий Собко, руководящий ФХ "Оазис", поддержал Григоряна

Також місцевих жителів цікавило, як Ерік Юрійович ставиться до питання продажу землі. Ерік Юрійович пояснив, що зняття мораторію з продажу землі підтримує, але лише за виконання двох умов – встановлення гідної ціни на український чорнозем та обмеження продажу землі іноземним компаніям, далеким від реалій вітчизняної аграрної справи.

Читайте также: Віктор Сікиринський підтримав Григоряна та готовий працювати в його команді

Кандидат у народні депутати по 131 округу Ерік Григорян прокоментував зустріч з активом Веселинівського району:

«Жителі Веселинівського району справили на мене дуже приємне враження. Я бачу, що у них є чимало проблем – це і водопровід, і освітлення, і дороги, і навіть звичні побутові, які можна легко вирішити на державному рівні. Я не обіцяю, я точно знаю, що народному депутатові під силу це зробити. Головне, щоб бюджетні кошти виділялися та направлялися на вирішення питань у повному обсязі, а не кралися на різних владних рівнях. Я не дозволю у цій справі царювати свавіллю, а всіляко боротимуся за справедливість. Вважаю, що особливої уваги можновладців та депутатів Верховної Ради потребує сільська місцевість. Не можна допустити загибелі сіл. Обіцяю, що у якості народного депутата регулярно відвідуватиму села, вислуховуватиму актуальні для селян проблеми й сприятиму їх вирішенню. Головне для парламентарія – підтримка місцевих громад. Вони не повинні протистояти одна одній, працювати окремо. Ми повинні разом робити спільну справу».

Читайте также: "Спочатку за людей, потім за себе, " - Сергій Пелюх з "Мирного неба" про Григоряна

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости