Политика | Николаев, 24 Июля, 2024

Кім звернувся до уряду для створення додаткової черги відключень

Свежие новости: Кім звернувся до уряду для створення додаткової черги відключень

Для Миколаївської області можуть створити додаткову чергу відключень електроенергії для забезпечення роботи точок видачі очищеної води.

Про це заявив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім під час візиту до Миколаєва віцепрем’єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук 23 липня, передає кореспондент ПН.

Він розповів, що питання забезпечення генераторами пунктів видачі очищеної води підіймав міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, а також дане питання обговорювалось під час засідання уряду.

— Я відправив листа, ми просили не по генераторам, забезпечувати 79 точок (видачі очищеної води, – ПН). Це питання було саме в напрямку того, щоб людям було зручно набирати воду. Питали про додаткову чергу відключень для нас (Миколаївщини, - ПН), щоб ми розтягнули час на те, щоб люди встигали набирати воду, щоб був тиск і т.д, – сказав Кім.

Також він додав, що у Миколаєві та області можна спостерігати зміну кількості відключень. За його словами, ще тиждень-два і буде ще додатковий результат.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости