Политика | Николаев, 21 Мая, 2023

Новий керівник Миколаївської облради Табунщик вирішив найближче засідання знову зібрати онлайн

Свежие новости: Новий керівник Миколаївської облради Табунщик вирішив найближче засідання знову зібрати онлайн

Перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, який з березня фактично виконує обов’язки голови облради, найближчим часом планує скликати засідання сесії, проте воно знову пройде в режимі відеоконференції.

— Сесія буде онлайн, це вже питання вирішене. Зараз ми працюємо над кількістю питань, які будуть винесені на сесію, їх поки що небагато, їх кількість збільшилась до 17. Ми розуміємо, що ще будуть питання. Найближчим часом ми визначимось з датою, - сказав Антон Табунщик.

Він відмовився повідомити, які питання планують винести на сесію, сказавши, що громадськість побачить їх, коли депутати почнуть їх вивчати на комісіях.

— Ну ви ж побачите це за тиждень, коли ми почнемо їх опрацьовувати на депутатських комісіях, а потім на президії. Побачите, почуєте. Зазделегідь не будемо, - сказав Антон Табунщик.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости