Политика | Николаев, 19 Июля, 2022

Кім передбачив масштабний «афганський синдром» у РФ: «Підтримка війни падає»

Свежие новости: Кім передбачив масштабний «афганський синдром» у РФ: «Підтримка війни падає»

Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім передбачив «десятиразовий «афганський синдом» у Росії після війни в Україні.

У розмові з ведучими програми "Повітря" губернатор також заявив, що підтримка війни, яку затіяли російські політики для збільшення рейтингів, стрімко падає серед звичайних російських громадян.

- Вони хочуть домогтися підтримки населення у себе в країні. І використовують Україну, як із вибухами будинків у Росії, війни у ​​Чечні. Треба об'єднатись проти когось у маленькій переможній війні для збільшення рейтингів. Але хрін тут вгадали з Україною. Я стежу за статистикою - підтримка війни падає в Росії. І річ навіть не в убитих — убитих можна сховати, сказати, що він помер. А питання в тому, що дуже багато поранених, поранених російських солдатів повертаються додому, і це сховати неможливо. Той самий «афганський синдром» зараз буде в десятикратному розмірі, і він уже починає виявлятися на території Росії, – сказав Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты