Политика | Николаев, 8 Августа, 2023

Кім анонсував кадрові зміни в медичній сфері

Свежие новости: Кім анонсував кадрові зміни в медичній сфері

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що на пошту надійшло більше 260 скарг стосовно медичної сфери. Тепер всі питання будуть опрацьовувати.

Про це Віталій Кім розповів у своєму зверненні.

— Звітую, 260 з копійками листів прийшло на пошту з приводу медичної сфери. Перечитав всі. Дуже багато не по темі, і по темі, і точкових проблем. Але буду бачити все по кожній лікарні: і 5-я міська лікарня, і ЛШМД, і зарплати. Є конструктивні пропозиції від лікарів, які будемо опрацьовувати, - заявив він.

По його словах, с середу профільні заступники, голова облради і радники, і головні лікарі поїдуть і робоче відрядження для обміну досвідом.

— Буде ціла історія по переймання досвіду. Що мені сподобалось у зверненнях – це пропозиція обміну досвідом. Ізраїль пропонував безкоштовно навчати наших лікарів. Я неодноразово підіймав це питання, але на зараз воно не вирішене, будемо над цим працювати. Щодо технічного оснащення, наприклад, переливання крові, то це оперативно вирішимо, - додав він.

Очільник Миколаївської ОВА зауважив, що з огляду на об’єм проблем він вирішив додатково ввести людей, щоб всі пиатння опрацьовували системно і оперативно. Також він планує звернутись до міської влади та облради щодо виділення коштів на підтримку деяких лікарень, щоб за період впровадження змін не втратити лікарів.

Також Кім додав, що було багато листів щодо зловживання лікарями своїм службовим становищем.

"Так і по зловживанням теж багато листів. Будемо відпрацьовувати з силовими. P.s. Кадрові зміни думаю будуть, по результатам", - написав він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты