Общество | Вознесенск, 19 Января, 2018

Керівник Вознесенської місцевої прокуратури закликав громадськість активно сприяти у викритті правопорушень

Свежие новости: Керівник Вознесенської місцевої прокуратури закликав громадськість активно сприяти у викритті правопорушень

У четвер, 18 січня 2018 року, керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій Шевченко провів у формі круглого столу зустріч із представниками громадськості та депутатами Вознесенської міської ради. 

Про це повідомляє Вознесенська місцева прокуратура.

Спочатку керівник місцевої прокуратури акцентував увагу присутніх, що  завдяки чіткій координації діяльності правоохоронних органів зменшилась кількість особливо тяжких та тяжких злочинів, розбоїв.

Зокрема, правоохоронцями знешкоджено групу осіб причетних до вчинення розбійних нападів на автошляхах, тяжких та особливо тяжких злочинів, які набули значного суспільного резонансу.

Кількість вчинених умисних вбивств у м. Вознесенську зменшилась з 3 до 1, а на території Вознесенського району не зареєстровано жодного вбивства (2016 рік - 2).

Вознесенська місцева прокуратура продовжує вести наступнальну позицію у сфері протидії наркозлочинам. Так, упродовж 2017 року до суду направлено 53 кримінальних провадження стосовно 53 осіб, які вчинили вказані злочини на території  м. Вознесенськ та Вознесенського району.

У свою чергу депутати піднімали питання щодо стану досудового розслідування кримінальних провадженнях стосовно порушень бюджетного законодавства, зокрема, при виконанні будівельно-монтажних робіт по капітальному будівництву тротуарної доріжки з велосипедною смугою по вул. Михайлівській у м. Вознесенську, а також робіт з реконструкції покрівлі однієї зі шкіл м. Вознесенська.
Окрім того, депутати повідомили про допущені Вознесенським міським головою порушення при розгляді ним їх звернень щодо порушень правил благоустрою у м. Вознесенську.

Віталій Шевченко відповів на запитання та зазначив, що працівники прокуратури у межах компетенції й надалі вживатимуть вичерпних заходів з метою вирішення проблемних питань та закликав громадськість активно сприяти у викритті правопорушень. Результатом спілкування стала домовленість про подальшу співпрацю Вознесенської місцевої прокуратури з громадським та депутатським активом регіону.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты