Политика | 26 Августа, 2023

Кабмін звільнив голову ДСНС, Клименко анонсував «додаткові кадрові рішення»

Свежие новости: Кабмін звільнив голову ДСНС, Клименко анонсував «додаткові кадрові рішення»

Уряд ухвалив рішення про звільнення Сергія Крука з посади Голови ДСНС. Виконання обов’язків Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій покладено на заступника керівника Служби Володимира Демчука.

Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

"Внутрішня перевірка в ДСНС завершена. За її результатами будуть прийняті додаткові кадрові рішення. Державна служба з надзвичайних ситуацій працює в штатному режимі", - написав він.

Як відомо, внутрішня перевірка були призначена після авіакатастрофи вертольота з керівництвом ВМС на борту.

Нагадаємо, що за висновками ДБР, катастрофа сталася через складні погодні умови та помилку пілота. Внаслідок цього загинули голова МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар Юрій Лубкович та ше семеро осіб, які були у гелікоптері. Також загинули чотири жінки та малолітня дитина у дитячому садку, на який впав гвинтокрил.

Про підозру оголосили п’ятьом посадовцям ДСНС: начальнику Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України; в.о. командира частини; заступнику командира з льотної підготовки; командиру авіаційної ескадрильї; начальнику служби безпеки польотів Спеціального авіаційного загону.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты