Политика | 26 Августа, 2023

Данилов про мобілізацію: змін не варто очікувати, але може бути ще одна хвиля призову

Свежие новости: Данилов про мобілізацію: змін не варто очікувати, але може бути ще одна хвиля призову

В Україні не планують вносити зміни до мобілізації, незважаючи на подібні заклики до президента. Проте, можливо, може бути додаткова хвиля призову.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

"Змін до мобілізації не треба чекати... У нас жодного дня мобілізація не припинялася, але вона відбувається з урахуванням необхідності хлопців, яких потрібно закликати для виконання тих чи інших завдань, ми спокійно робимо цю справу. Вже відпрацьовано не перший етап мобілізації, насильства не треба піднімати, тому що все йде за планом, який є сьогодні", - заявив Данилов.

Однак він припускає можливість додаткового призову. За його словами, зараз у цьому питанні звертаються військові. Однак він зазначив, що це не означає, що додатковий заклик виходитиме за межі, затверджені 24 лютого 2022 року.

"Мобілізація відбувається спокійно, і ті обсяги, які потрібні для наших Збройних сил, ніколи не перетинали цю позначку. Більше того, ми жодного місяця не виходили на показники, які затверджували", - сказав він.

Данилов наголосив, що в армію "закликають рівно стільки, скільки потрібно для виконання завдань".

Ми відрізняємось від Російської Федерації тим, що не приховуємо ті процеси, які є у нашому суспільстві. Якщо є негідники чи негідники, які, користуючись війною, хочуть заробити на тих чи інших речах, то такого не буде. Ми все це робитимемо публічно, і всі, хто причетний до цих подій, особливо під час війни, будуть покарані", - заявив секретар Ради безпеки.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты