Общество | Южноукраинск, 11 Февраля, 2020

Історія річ цікава, а інколи і повчальна

Свежие новости: Історія річ цікава, а інколи і повчальна

Київ, 80-ті ХІХ віку. Прихильник пам’яток Київської Русі професор Прахов доручає автору відомих картин «Три богатиря», «Альонушка», «Вітязь на розпутті» Віктору Васнецову виконати основну частину робіт по живопису Володимирського собору.

Южноукраїнськ з його короткою але яскравою історією теж опинився на певному розпутті.

Думається, що прозаїчні проблеми міста будуть сприйняті більш зрозуміло, коли поглянемо на відому картину вже названого художника Віктора Васнецова «Витязь на распутье» 1882 р.

На каміні написано: «Как пряму ехати — живу не бывати — нет пути ни прохожему, ни проезжему, ни пролетному». Далі надписи: «направу ехати — женату быти; налеву ехати — богату быти».

За аналогією цього полотна є певна повчальність історії нашого міста (інших атомних міст) для «Керівної особи атомного лицаря», вона принаймні в тому – куди йому йти в стосунках з містами, де «живуть» його атомні електростанції, в питанні їх майбутнього?

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

З моральної точки зору мешканці міст і в першу чергу Южноукраїнська мають знати, що буде з містом через 15 – 20 років? Адже ресурс його соціальної інфраструктури є в межах 100 років, а ресурс АЕС має лише декілька десятиліть.

Відвідуймо нашу сторінку будемо знати більше про комунальний тариф для нас і для інших міст теж буде корисна інформація. Далі буде.

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости