Политика | Николаев, 9 Февраля, 2018

Исполком горсовета внес изменения в решение об оптимизации движения крупногабаритного транспорта

Свежие новости: Исполком горсовета внес изменения в решение об оптимизации движения крупногабаритного транспорта

В пятницу, 9 февраля, исполнительный комитет Николаевского городского совета принял решение «О внесении дополнений в решение исполнительного комитета Николаевского городского совета от 11.04.2016 № 325 «О мерах по оптимизации движения большегрузного автотранспорта к предприятиям морехозяйственного комплекса г. Николаева и его диспетчеризации».

Такое решение необходимо для оптимизации движения большегрузного транспорта к предприятиям морехозяйственного комплекса Николаева и его диспетчеризации, недопущения транспортных заторов на улицах города, отстоя большегрузного транспорта в неустановленных местах, обеспечения безопасности дорожного движения.

  

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

Про внесення доповнень

до рішення виконавчого комітету

Миколаївської міської ради від 11.04.2016

№ 325 «Про заходи щодо оптимізації руху

великовантажного автотранспорту

до підприємств морегосподарського комплексу

м. Миколаєва та його диспетчеризації»

 

 

 З метою оптимізації руху великовантажного транспорту до/з підприємств морегосподарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації, недопущення транспортних заторів на вулицях міста, відстою великовантажного транспорту у невстановлених місцях, забезпечення безпеки дорожнього руху, створення належних санітарно-екологічних умов, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 28.05.2010 № 148-р «Про обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автодорогами загального користування при високих температурах», рішення Миколаївської міської ради від 28.02.2008 №22/26 «Про стан Південнобузького та Інгульського мостів м. Миколаєва», рішення Миколаївської міської ради від 28.09.2017 № 26/2 «Про невідкладні заходи по уникненню аварійної ситуації на Південнобузькому мосту в м. Миколаєві через річку Південний Буг», керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести доповнення до пункту 2 рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 11.04.2016 № 325 «Про заходи щодо оптимізації руху великовантажного автотранспорту до підприємств морегосподарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації», виклавши його в такій редакції:

«2. Рух великовантажного транспорту до підприємств морегосподарського комплексу міста та в зворотному напрямку здійснювати за наступними маршрутами:

2.1. Одеський, Очаківський та Веселинівський напрямки:

-по трасі  М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» до повороту на автошлях Т 1506 (с. Сливине), далі  до  с.Широколанівка  –  смт Веселинове  –  м. Вознесенськ –

 

траса Р-06 “Ульянівка – Миколаїв” у напрямку до м. Нова Одеса – в’їзд до                          м. Миколаєва згідно з п.2.2.

2.2. Дніпропетровський, Херсонський, Київський та Кіровоградський напрямки:

-  по об’їзній дорозі м. Миколаєва до Баштанського шосе (інформаційно-диспетчерський пункт ПП «Слов’янський базар») – вул. Новозаводська – вул. Турбінна – вул. Космонавтів – вул. Залізнична – вул. Авангардна – пр. Богоявленський – вул. Кузнецька – пров. Суднобудівників – вул. Індустріальна, далі до адреси підприємства.

2.3. Рух вантажних транспортних засобів до ТОВ СП «НІБУЛОН» та                          в зворотному напрямку здійснювати на місця відстою підприємства (вул. Індустріальна), без заїзду на диспетчерські пункти. У випадку заповнення власного майданчика відстій вантажного транспорту здійснювати на місцях відстою ТОВ «Ян Марк-Термінал» або ПП «Слов’янський базар», у залежності від місця призначення.

2.4. Рух вантажних транспортних засобів до ТОВ «ГРИНТУР-ЕКС» та                        в зворотному напрямку здійснювати на місця відстою підприємства (вул. Залізнична), без заїзду на диспетчерські пункти. У випадку заповнення власного майданчика відстій вантажного транспорту здійснювати на місцях відстою ТОВ «Ян Марк-Термінал» або ПП «Слов’янський базар», у залежності від місця призначення.

2.5. Рух вантажних транспортних засобів до ТОВ «Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера» та в зворотному напрямку здійснювати до місць відстою без заїзду на диспетчерські пункти за наступними маршрутами:

2.5.1. Одеський, Очаківський та Веселинівський напрямки:

по трасі  М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» до повороту на автошлях     Т 1506 (с. Сливине), далі до с.Широколанівка – смт Веселинове –м. Вознесенськ – траса Р-06 «Ульянівка – Миколаїв» у напрямку до м. Нова Одеса – в’їзд до                            м. Миколаєва згідно з п.2.2. 

2.5.2. Дніпропетровський, Херсонський, Київський та Кіровоградський напрямки:

- по об’їзній дорозі м. Миколаєва до Баштанського шосе (інформаційно-диспетчерський пункт ПП «Слов’янський базар») – вул. Новозаводська – вул. Турбінна – вул. Космонавтів – пр. Богоявленський – вул. Гагаріна – вул. Степова;

- вул. О. Вишні – вул. Самойловича – пр.  Богоявленський – вул. Кобзарська – вул. Айвазовського.

2.5.3. У випадку заповнення власних майданчиків, відстій вантажного транспорту здійснювати на місцях відстою ТОВ «Ян Марк-Термінал» та ПП «Слов’янський базар», у залежності від місця призначення».

2. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради опублікувати це рішення у ЗМІ.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови за підпорядкуванням.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                          В.І. Криленко

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости