Политика | Южноукраинск, 1 Сентября, 2017

Хто ж вони, «патріоти» Южноукраїнська?!

Свежие новости: Хто ж вони, «патріоти» Южноукраїнська?!

31 серпня 2017року на черговій сесії Южноукраїнської міської ради депутат Зеленюк А. оголосив про створення депутатської робочої групи під назвою «Патріоти Южноукраїнська». До її складу ввійшли Зеленюк А. (обраний головою групи), Горностай С. (обраний заступником групи), Толкач А. (обраний секретарем групи), Ярошенко С., Курдасов О., Журба С.

Під час оголошення про створення групи в сесійній залі її голова не оголосив, з якою метою її було створено. Але як раніше повідомляв один із місцевих інтернет-сайтів, вона створювалася для боротьби з корупцією в міській раді та виконкомі. Також, як було повідомлено на цьому ж сайті, група була створена для того, щоб депутатів, які ввійшли до її складу, почув міський голова В.Пароконний, який нібито не чує їх пропозицій по покращенню життя в місті.

Проте, як було з’ясовано журналістами «Маю право», інформація, оприлюднена на сайті «Барометр Южноукраїнська» 03 серпня про створення групи не в повній мірі відповідала дійсності. Зокрема, як зазначалося в протоколі створення групи, до її складу ввійшов депутат Южноукраїнської міської ради Борець М., якого було обрано заступником голови групи. Та він навіть, нібито дав свій коментар з цього приводу.

Однак, Зеленюк А. 31 серпня на засіданні сесії не вказав в своєму повідомленні про входження Борця М. до групи «Патріоти України». Та й сам Борець М. у спілкуванні з журналістами нашого інтернет-видання спростував інформацію, що він є членом даної депутатської групи.

Виходить, що «патріоти» декілька разів переписували свої протоколи та надали недостовірну інформацію южноукраїнцям.

Хто ж ці «патріоти», та чи дійсно їх наміри патріотичні, містяни зможуть оцінити самі. Серед них славнозвісний своїм темним кримінальним минулим депутат від «Батьківщини» С.Горностай, який, мабуть і був «ідейним натхненником» створення «групи». Його мовчазний соратник по партії С.Ярошенко, який майже не відвідує останнім часом сесії міської ради. Представники «Єдності» - Зеленюк А., Толкач А. та Журба С., які змінили свою позицію по відношенню до мера міста В.Пароконного, який також був обраний від цієї партії, - зі стовідсоткової підтримки на початку каденції до відкритої опозиції зараз. Та представник партії «БПП «Солідарність» О.Курдасов, який ще нещодавно також підтримував програму Пароконного В. по розвитку Южноукраїнська.

Вочевидь, створення даної групи було чергової спробою Горностая С. створити опозицію до діючого мера та конструктивної більшості депутатів. Для цього він «взяв під своє крило» незадоволених останнім часом політикою міського голови Толкача А. та Зеленюка А. та вмовив приєднатися Курдасова О. і Журбу С.

Чи довго протримається ця «патріотична коаліція», чи Горностаю С. достатньо було зареєструвати її, щоб надалі «писати» протоколи і оголошення та різні вимоги до мера під іменем «Патріотів Южноукраїнська» ми незабаром дізнаємося.

Читайте также: Южноукраинский депутат Горностай продолжает получать прибыль с коммунальных предприятий города

Горностай – подлый трус, выходи!

Приватизация с минимальным выкупом по-курдасовски

Аудиозапись Горностая (часть 1)

«Приватизация» коммунальной собственности «по-южноукраински»

"Выкуп городского имущества со знаком "минус" или приватизация по-южноукраински"

«Две большие разницы» - Южноукраинский депутат Толкач напал на конкурентов по бизнесу

ВИДЕО: Южноукраинский депутат Толкач уничтожает деревья на общественном пляже



Эрик Григорян обжаловал решение об избрании Зеленюка головой комиссии

Горностаевская фирма больше не будет обслуживать городской транспорт

Депутат Южноукраинского горсовета Горностай в очередной раз готов пойти на все, даже против закона

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости