Культура | Вознесенск, 11 Марта, 2018

Громада на мільйон: Стало відомо, яка громада отримала 1 млн грн

Свежие новости: Громада на мільйон: Стало відомо, яка громада отримала 1 млн грн Громада на мільйон: Стало відомо, яка громада отримала 1 млн грн

У фінальному випуску бізнесово-розважального реаліті Громада на мільйон визначились, яка об’єднана територіальна громада отримала 1 млн грн інвестицій від фонду WNISEF.

До фіналу проекту потрапили Бузька та Печеніжинська ОТГ, які й позмагалися за головний приз. А втім, на бізнес-балі з нагоди визначення переможця були присутні представники всіх громад-учасниць проекту.

Щоб отримати 1 млн грн, фіналісти мали за 3 хв. представити свою бізнес-ідею та переконати інвесторів, що саме вони гідні перемоги.

Так, голова Бузької ОТГ представив бізнес-проект створення консервного заводу.

Натомість голова Печеніжинської громади презентував інвестиційний проект вирощування малини та шляхи реалізації цього продукту. 

Урешті-решт приз у розмірі 1 млн грн отримала Печеніжинська громада. Однак Бузька ОТГ не лишилася без винагороди, отримавши 250 тис. грн на розвиток свого проекту від американської програми USAID DOBRE (яка спрямована на підтримку громад в Україні). 

Источник: 1+1

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты