Общество | 5 Сентября, 2019

Google оштрафували на $170 млн

Свежие новости: Google оштрафували на $170 млн

Google виплатить штраф у розмірі 170 мільйонів доларів за збір інформації про неповнолітніх без згоди їхніх батьків. Грошове покарання, котре має сплатити Google, стало найбільшим за всю історію застосування таких штрафів, пише 8 канал.

Про це з повідомленням на сайт Федеральної торгової комісії США пише Deutsche Welle .

За даними відомства, відеосервіс YouTube, що належить Google, використвував зібрані про дітей дані для демонстрації їм таргетованої реклами. Комісія звинуватила Google в порушенні норм, що забороняють збір інформації про дітей у віці до 13 років без згоди їхніх батьків. Голова Федеральної торгової комісії США Джо Саймонс  заявив, що «порушенню закону з боку YouTube немає жодного виправдання».

Сторони домовилися, що Google і YouTube будуть звітувати про те, як вони збирають дані, а також розроблять і запустять систему, яка дозволить ідентифікувати дитячий контент. Також представники YouTube запевнили, що ця відеослужба змінить свої підходи до збору даних користувачів, особливо щодо дітей.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты