Общество | 5 Сентября, 2019

На орбіті Землі хочуть побудувати "космічний готель": дивовижні фото проекту

Свежие новости: На орбіті Землі хочуть побудувати

На орбіті планети Земля хочуть побудувати космічний готель за проектом німецького конструктора Вернера фон Брауна, який вмістить 400 постояльців, кінозали, бари та конференц-зали.

Про це повідомляє "Прямий", посилаючись на Eco Technology.

фото Eco Technology

Стартап Gateway Foundation запозичив ідею у Вернера фон Брауна, конструктора ракетно-космічної техніки, який описав орбітальний готель-колесо ще в 1950-х роках. На честь нього й названий проект - Von Braun Space Station. 

За задумом інженерів, в ньому буде все, щоб туристи відчували себе комфортно: штучна гравітація, автоматизовані кухні, бари та інтер'єри з природних матеріалів. А також незабутній вид на Землю. 

фото Eco Technology

В основі готелю буде лежати та ж модульна технологія, що й у МКС, але є й відмінність — штучна гравітація. Таку концепцію запропонував у середині минулого століття фон Браун. Станція буде складатися з колеса діаметром 190 метрів, яке, обертаючись, створить силу тяжіння, яку можна порівняти з гравітацією на Місяці. На ободі цього колеса розмістяться 24 окремих відсіки — готельні номери.

Після запуску першого орбітального готелю, Gateway Foundation має намір почати будівництво ще більшої станції, розрахованої на 1400 осіб. Це вже буде справжнє космічне місто або перевалковий пункт для тих, хто вирушає на Місяць чи Марс.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты