Общество | 8 Октября, 2017

Пожежа у «Вікторії»: на місці трагедії виявили шокуючу знахідку

Свежие новости: Пожежа у «Вікторії»: на місці трагедії виявили шокуючу знахідку

На території дитячого табору «Вікторія», в якому від пожежі загинуло троє дітей, виявили «секретне» будівництво

Про це заявив громадський активіст Владислав Сердюк.

«Продовжуємо розбиратися з пожежею в таборі «Вікторія». Ось відео з висоти пташиного польоту, зроблене за кілька місяців до трагедії. Зверніть увагу на недобудовану триповерхову будівлю в лівому кутку табору. Це «морська» зона. Ми не знаємо, як вона проходить по документам, але за інсайдерською інформацією, це повинен був бути міні готель. Не для всіх», – зазначив він.

За його словами, в результаті отриманих документів вдалося виявити нові факти порушень з боку начальства «Вікторії».

«До нас потрапило штатний розклад табору. Ми встановили, які фахівці, і в якій кількості працювали по факту. Все, як має бути в корумпованій державі. Наприклад, за штатом має бути 5 двірників, а по факту – один. За штатом має бути 8 сторожів-охоронців, а по факту – три або чотири», – уточнив активіст.

Більш того, Сердюку вдалося встановити, що на «жирних» посадах в таборі, таких як завідувачка їдальні, працювали родичі директора.

Нагадаємо, страшна трагедія сталася в ніч на 16 вересня – велика пожежа знищила корпус табору «Вікторія»,де проживали діти з хореографічного ансамблю «Адель». Троє дітей загинули.

 

Джерело: Politeka

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты