Политика | 12 Февраля, 2024

Глава Пентагону передав повноваження заступнику

Свежие новости: Глава Пентагону передав повноваження заступнику

Госпіталізований у неділю, 11 лютого, 70-річний міністр оборони США Ллойд Остін передав обов'язки свого офісу заступнику глави Пентагону Кетлін Хікс.

Про це повідомив речник Пентагону генерал-майор Пет Райдер.

Зазначається, що Остін був доставлений у неділю до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда для лікування "симптомів, що вказують на невідкладну проблему із сечовим міхуром".

Перед тим повідомлялося, що Остін зберігає функції та обов'язки голови свого офісу. Водночас у Пентагоні розповіли про те, що заступник секретаря "готовий взяти на себе функції та обов'язки міністра оборони, якщо це буде потрібно".

"Секретар Остін прибув до шпиталю, маючи при собі нетаємні та секретні системи зв'язку, необхідні для виконання його обов'язків", - йшлося у заяві Райдера кілька годин тому.

Зазначимо, що Кетлін Хікс не вперше отримує від глави Пентагону повноваження через проблеми зі здоров'ям у Остіна. Так, на початку січня вона також здобула право діяти від імені свого шефа під час минулої госпіталізації міністра напередодні Нового року.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты