Политика | 9 Июня, 2023

Окупанти по кілька разів «знищують» одну й ту саму українську техніку, щоб отримати премії

Свежие новости: Окупанти по кілька разів «знищують» одну й ту саму українську техніку, щоб отримати премії

російські окупанти в умовах війни вигадують все нові схеми, щоб заробити і обдурити начальство.

Про це повідомив російський льотчик Дмитро Мішов, який втік до Литви, пише ВВС.

У листопаді минулого року міністерство оборони Росії пообіцяло виплачувати по 300 тисяч рублів за кожен знищений літак, 200 тисяч - за вертоліт, 100 - за танк і по 50 тисяч - за легку броньовану техніку.

- Припустимо, є пошкоджений танк. І по ньому стріляють кілька гелікоптерів кілька разів, а навідник за невелику суму щоразу підтверджує, що знищено нову одиницю техніки. І всім виплати за один танк, - описує армійську схему лейтенант. - Усі виплатами незадоволені, усі намагаються зробити так, що вони начебто беруть участь у військових діях, навіть якщо вони не беруть участі. Припустімо, вони перебувають у Росії, але намагаються зробити так, що за документами вони перебували, припустімо, десь у Мелітополі або ще де-небудь.

Він вважає, що неправдоподібна статистика міноборони рф викликана тим, що техніку по кілька разів знищують через виплати.

- І доповідають командири нижчі за рівнем вищим, що типу у нас все добре, ми там знищили стільки опорних пунктів, стільки техніки, знищили стільки-то частин, - розповів росіянин.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости