Политика | Николаев, 17 Апреля, 2019

Герой України висловився стосовно президентських виборів

Свежие новости: Герой України висловився стосовно президентських виборів

Директор аграрного гіганта "Нібулон", герой України Олексій Вадатурський закликав співвітчизників свідомо зробити свій вибір 21 квітня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні перед кожним українцем постає питання: чи продовжити курс європейського розвитку, чи повернутися в минуле. І я, як Герой України, не можу залишатися осторонь, коли наша країна знаходиться напередодні історичного вибору.

Завжди прагну залишатися чесним. Чесним з собою, чесним зі своїми рідними, зі своїм колективом і партнерами та перед країною. Тому я у будь-який час мав державницький підхід. Працюючи на благо рідної країни, наша компанія не отримувала ніяких пільг, дотацій, фінансової підтримки від держави і ніколи не паразитувала на Батьківщині. Тому гадаю, що маю повне моральне право висловити свою позицію.

Перед нами постав вибір. Але за відсутності чіткої програми одного з кандидатів у президенти насправді вибирати немає з кого. Є герой фільму – артист, але немає реальної людини. На підставі чого у виборців очікувано виникають запитання, як у такій ситуації визначитися. І я вимушений спілкуватися з людьми, бо на кону майбутнє нашої держави.

Будучи власником одного з найпотужніших в Україні підприємств, я разом зі всією своєю родиною живу в Україні, працюю на благо рідної держави, щодня тісно спілкуючись з усім своїм багатотисячним колективом. Адже вважаю, що діалог та обмін думками – це цивілізований і європейський шлях, а цькування інакодумців – це хибна стежка до диктатури та повернення до дрімучого середньовіччя. І коли реакцією на мою ґрунтовну позицію і виважене слово стає цькування мене і моїх однодумців, я сприймаю це як страх опонентів. А значить, їм є чого боятися, бо це страх правди.

Я ніколи не ховався за яскравою рекламою чи спинами моєї команди. Якщо треба було говорити – я говорив, якщо треба було захищати – я відстоював свою позицію словом і ділом. І сьогодні я, можливо, один з небагатьох відомих в Україні та за її межами людей, не вичікую і не приглядаюся, а відкрито висловлюю свою думку і підтримку чинному Президенту. Тому що я не німий. Я маю слово.

Спостерігаючи за ходом цієї виборчої кампанії, я з сумом визнаю, що брак інформації, асинхронність і однобічність її подачі та ретрансляції – це головна вада нинішніх виборів. На відміну від іншої сторони, я не мовчу і не ховаюся, а щодня продовжую спілкуватися зі своїми робітниками, друзями, колегами. Про їхні життя і добробут, про майбутнє дітей і цілої країни. Поки інша сторона ухиляється від найголовніших питань, я відкрито кажу про свою позицію, адже, як справжній патріот, хвилююся за долю моєї Батьківщини. Я розповідаю про реальні справи, які вже робляться, про гарні зміни, які відбулись, про міжнародний статус нашої країни, яка з сателіта імперії корупції і диктатури перетворилася на проєвропейську країну-борця. 

«НІБУЛОН» – це українська компанія з європейськими цінностями. Ми завжди вважали і будемо вважати, що бізнес має знаходитися поза політикою. Але в цей складний для нашої країни період ніхто не може бути байдужим. Не має права бути байдужим.

Ми завжди обираємо шлях діалогу, а не ультиматумів у спілкуванні з нашими працівниками та стейкхолдерами. Тож будь-які звинувачення з боку опонентів нашої компанії тут недоречні. Навпаки, на відміну від декого, ми – за відкритість, адже там, де є прозорість і відкритість, немає місця зловживанням і корупції. Натомість ситуація, коли ще до завершення виборчих перегонів, виборча кампанія являє собою травлю опонента, багатотисячне тиражування постів у Фейсбук (щоб виглядало, наче так, як ми, думають усі), технології нападу на людину, яка вирішила показати хто є хто насправді, наштовхує мене на неприємні асоціації з епохою інформаційного тоталітаризму і диктатури фінансових груп і ОПГ – неприємне минуле, про яке ми всі з вами вже думали, що забули. Всі ці хвороби пострадянської країни, я гадав, ми вже переросли. Але ні, я знову бачу, як ми стаємо на ті самі граблі маніпуляцій. Раніше українського виборця купували гречкою, а тепер, коли всі ситі, пустими обіцянками. Що ж, приємно одне: це значить, що за ці п’ять років ми дійсно стали жити краще…

Давайте зупинимо цей негатив разом. Наше майбутнє вирішуються сьогодні в реальному житті, а не на екрані телебачення і у Фейсбук. Це не фільм. Це реальність. Коли фільм невдалий, режисер може перезняти його, роблячи новий і новий дублі. У житті можливості для нового дублю не буде – все робиться на чистовик. Казки про щасливе майбутнє не здійснюються в реальному житті. А тих, хто в них вірить, чекає лише жорстоке розчарування.

Щасливе майбутнє – це результат нашої наполегливої праці. Наша доля тільки в наших руках!".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости