Политика | 7 Января, 2024

Генерал США зазначив, що необідно збільшити допомогу Україні для захисту неба

Свежие новости: Генерал США зазначив, що необідно збільшити допомогу Україні для захисту неба

Філіп Брідлав, колишній командувач військ НАТО в Європі, наголосив на необхідності збільшення допомоги Україні. За його словами, нашій державі потрібно більше систем протиповітряної оборони для ефективного захисту неба від ракетних атак.

У відповіді на запитання про потреби української ППО генерал Брідлав констатував, що Україна використовує надані Заходом системи з розумом, але для захисту всієї території країни потрібно значно більше установок. Він наголосив на важливості датчиків, радарів та систем управління, які зроблять оборону більш стійкою.

Як зазначив Брідлав, надані Україні системи ППО з боку Заходу є ефективними, але їх кількість недостатня для охоплення всієї території нашої держави. Він закликав до збільшення поставок не лише зброї, а й датчиків, радарів та систем управління.

"Ми недостатньо дали Україні. Ми повинні дати українцям більше можливостей... Скажімо, F-16 ефективніші, коли підключені до сенсорів та мережі управління, які дають їм змогу визначити, звідки летить ракета", – сказав Брідлав.

Водночас генерал наголосив: Україна вже робить хорошу роботу з обмеженою кількістю спроможностей, які вона має.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты