Политика | 8 Января, 2024

Росіяни злили Україні секретні документи про озброєння ЗС РФ

Свежие новости: Росіяни злили Україні секретні документи про озброєння ЗС РФ

Росіяни злили українській стороні секретні дані про 194 російські розробки озброєння в обмін на виїзд з території РФ.

Про це  повідомляється  на YouTube-каналі Володимира Золкіна та Дмитра Карпенка.

У рамках програми "Апостол платить гроші" росіяни можуть отримувати грошову чи іншу винагороду в обмін на інформацію про позиції ЗС РФ чи інші цінні дані. За словами Дмитра Карпенка, історія розпочалася 15 грудня. До нього звернулися особи, які володіли секретними даними з підприємства ТОВ "Спеціальний технологічний центр" (СТЦ). Воно виготовляє безпілотники "Орлан", засоби РЕБ, РЕР, антени та іншу військову продукцію.

"Звернулися люди, кажуть: "У нас є 100 Гб інформації. Креслення, технічні завдання, патенти, конструкторська інформація, програмне забезпечення. Звісно, ​​нам цікаво", - розповідає Карпенко.

В обмін на інформацію росіяни попросили допомогти залишити Росію. Перш ніж погодитись, український журналіст попросив надати приклад інформації, яка у них є. Вони це зробили, і українські компетентні органи зацікавилися даними, і далі вони керували процесом.

31 грудня Дмитро Карпенко був у неназваному місці. Україна допомогла особам залишити РФ. Дмитро Карпенко додав до відео кадри з підприємства "Спеціального технологічного центру". У ньому показано те, чим займається ТОВ, і що вони виробляють. Журналіст озвучив лише кілька найменувань, креслення до яких тепер мають Україна:

  • «Альтіус»;
  • «Апогей»;
  • «Бар'єр»;
  • "Вереск";
  • "Волга-СГ";
  • "Дровосік";
  • «Ірхан».

Передано документи, що містять усі виробничі цикли, аж до того, що зазначено, яким болтиком треба скріплювати деталі, стверджує Карпенко. Крім цього, інформатори повідомили, що російське підприємство завищує в 10 разів більше вартості виробництва. Співзасновником підприємства є Ханов Едуард Борисович. На СТЦ також можна уникнути мобілізації, але для цього потрібно буде віддавати половину зарплати.

Дмитро Карпенко резюмував, що незабаром втікачі з РФ чи українські офіційні представники можуть дати прес-конференцію з деталями операції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты